Jack Reacher с предпремиера в България на 21 декември

Pinterest LinkedIn +

Смел, силен, справедлив, харесван от всички – това са само част от характеристиките, които най-често описват персонажите на Том Круз. Какво ще кажете обаче, да се запознаете с един различен герой в лицето на легендарния екшън актьор?

Той няма мобилен телефон, нито имейл адрес. Плаща само в брой. Той е аналогов тип в дигитална ера и никак не се вписва в рамките. Той е Джак Ричър и ще можем да го видим на голям екран в деня на световната премиера - 21.12.2012, когато ще стартират предпремиерните прожекции у нас в избрани кина. Официално филмът тръгва в България на 28.12.2012.

"Хората гледат на нещата през цветовата призма на своя живот, но Джак Ричър върши всичко както на нас понякога ни се иска. В известен смисъл той е Мръсния Хари, Джеймс Бонд и Джоузи Уелс", коментира Том Круз.

Класически белег на най-добрите американски екшън филми е преследването с коли. Круз тренира с експерт по автомобилни каскади в Лос Анджелес и после продължава на локацията зад кормилото на един от деветте автомобила Шевролет Шевел, модел 1970 година, с които се е сдобила продукцията. Цялата тази вълнуваща подготовка дава отличен резултат. 

За да приляга на неконвенционален герой като Ричър, филмът включва необичайния боен стил "Бойния метод Кейси" – метод за самозащита, включващ основни бойни прийоми, воден от засилено усещане за природни инстинкти, използване на лакти, колене, силата на собствената маса. Въобще - всичко, с което разполага боец, влязал в схватка с повече от един противник. Роден на улицата, стилът е съсредоточен в търсене на начини за бой с многобройни опоненти.

Гледайте "Джак Ричър" в кина Арена в цялата страна от 28 декември и на предпремиерни прожекции от 21 декември.

Сподели.