Дичо към Галя (КариZма): "Ти си богоизбрана, но не трябва да го правиш пред хората"

Pinterest LinkedIn +

Още веднъж се редуцира броя на участниците в новата българска версия на риалити шоуто Big Brother, близо половината от което вече изтече. Неговото трето издание, наречено красноречиво Vip Brother, напусна сама и по свое желание Галя Литова (на снимката).

Освен 26-годишната манекенка шоуто трябваше да напусне Галя Курдева от дует КариZma, подобно на нея не заради номинация, а заради изречено на глас лично решение. Певицата обаче се отказа от намерението си въпреки следния анализ, записан от микрофоните и камерите във Vip къщата:

"Мисля, че е време да си тръгвам, защото нямам място тук. Моята работа не е да стоя тук и да ми броят залъците и да слушам примитивни разкази за членовете на някои от членовете на групата или жлъчни забележки или да виждам, че на някой му пречи, че с това, с което се занимавам, съм успешна. Аз просто наистина съм покварена, това е думата. Не искам да живея в тази поквара, това е изключително долно за мен.”

Курдева сама признава, че разочарованието й в основата си е плод на реплика, отправена към нея от бившия фронтмен на групата D_2 - Дичо: "Ти си богоизбрана, но не трябва да го правиш пред хората." Тя не може да се погоди и с 43-годишния Любомир Милчев - Денди, който според нея я напада от първия ден на шоуто.

"Аз имам доказателство, много добре знам коя съм, няма нужда точно тези хора да ми казват коя съм", заяви Курдева в разговор с Галя Литова, радвайки се на подкрепата й: "Те са селяндури, бе, братче, как ще ти казват коя си?!"

Манекенката, която спечели обществените симпатии с прямотата и адекватните си реакции, заклейми средата в къщата като цяло "под своето ниво" и прекрачи прага й еднопосочно, благодарение на което в нея още поне три дни ще остане номинираната повторно поп-фолк звезда Райна.

Номинацията й, както и тази на другия съквартирант, получил най-голям наказателен вот Дим Дуков, се запазват до
следващия понеделник (27 март).

Всъщност певицата, заедно със своя партньор на сцената, в личния си живот и в шоуто - Константин, също излезе от къщата, но за броени часове и правото да се върне. Двамата получиха това противоречащо на правилата право, за да участват в церемонията по връчване на тазгодишните награди на сп. "Нов Фолк".

Аналогична е ситуацията, при което от къщата за няколко часа тази неделя (26 март) ще отсъства и Галя Курдева. Малко след 20:00 ч. дует КариZма ще излязат на сцената на зала 1 на НДК, за да изпълнят най-новата си песен по време на церемонията по връчване на наградите на БГ Радио.

Както КариZма, така и Дичо е сред номинираните за тези награди, но певецът, започнал самостоятелна кариера и сочен за един от фаворитите за спечелване на наградата от 50 000 лв. от Vip Brother, няма да прекъсва играта си в шоуто. Бившата си група D_2 и нейния лидер - Митко Кърнев, даде за пример певецът на колежката си Галя, обяснявайки й че става лошо, "когато се помислиш за Бог".

Сподели.