Vip Brother: Галя от КариZма и Денди напускат по собствено желание. Дичо за Галя: "Превъплъщение на Луцифер"

Pinterest LinkedIn +

Нежната половинка от дует КариZма, 27-годишната Галина Курдова, и културологът Любомир Милчев - Денди, решиха да прекратят участието си в първия сезон на риалити шоуто Vip Brother. Тази тяхна стъпка за трети път от старта на шоуто наложи отмяна на обявените вчера номинации за изгонване.

Такива получиха именно певицата и писателят, наричан в последно време Алфонсо, както и кандидат-президентът Митьо Пищова, с тази разлика че наказателен вот врещу първите двама гласуваха техните съквартиранти, докато за търновеца това стори Тайната инквизиция.
 
След като извади късмет при т. нар. Игра на късмета, от угрозата да "спечели" при елиминациите се спаси Галя. До участие в тази игра не беше допуснат официално ползващият псевдонима Денди, наричан още Алфонсо писател, заради нарушение на основното правило на Big Brother - забранено е споделянето с когото и да било на имената на хората, които си номинирал.
 
Заради нежеланието си "за" и "против" него да се гласува в двубой с Митьо Пищова, Денди първи заяви желанието си сам да напусне шоуто. Във връзка с това негово решение и заради разразилата се ненавист към нея от страна на останалите участници в шоуто, начело с Дичо ("Аз съм готов да ви изперам на всички чорапите и гащите и да съм приятел с вас, но това животно съм
 готов да го набием и да го изхвърлим. Това не е човек, честно."), Галя също реши да прекрати играта си. Двама с Денди ще направят това в петък, 31 март, по време на VIP Brother Live.
 
Номинациите:
 
-Константин: 2 точки за Денди. 1 т. за Митьо Пищова

-Денди: 2 т. за Коце "Би се чувствал зле без Райна".
1 т. за Дуков, "Защото още от казармата мразех домакините"

-ЛиЛана: 2 т. за Денди. 1 т. за Митьо

-Дуков: 2 т. за Галя: "Имам коло 800 причини [...] Чувства  се като звезда, като Мадона, Шер и Майкъл Джексън в едно"
1 т. на Денди. "Представя се за аристократ, без да е ходил никога на педикюр. Окосменото мъжко тяло, което иска някаква подръжка."
 
-Галя: 2 т. за Дим Дуков. 1 т. за ЛиЛана: "Степента на морал не е много висока".

-Дичо: 2 т. за Галя
"Тая се държи с нас като с бълхи. Чакай малко, коя си те бе, кво си направила. 12 дена аз и мием тиганите. "
1 т. за Денди

-Здравкова: 2 т. за Галя. "Бих и дала три, но не може. Имам безброй причини [...] Не изпитвам ревност, защото не я бива като жена". 1 т. за Денди

-Киро Скалата: 2 т. за Константин, "защото напсува ЛиЛана". 1 т. за Дуков

-Митьо Пищова: 2 т. за Галя. 1 т. за Константин
Сподели.