Vip Brother: Peace, brothers and sisters

Pinterest LinkedIn +

Десет души прекараха уикенда в къщата в Бояна, която отдавна стана по-популярна и от сградата на Парламента. Все по-непринудени в повeдението си, отношенията между четирите жени и шестимата мъже стават все по-любопитни за ТВ зрителя, както когато между тях има близост, така и в моментите на напрежение.

Очаква се тази вечер трети участник от първоначално влезлите 13 души, избрани от продуцентите на Big Brother за първото издание за България на Vip Brother (Big Brother Celebrities), да напусне завинаги шоуто. Ако не се случи непредвидимото, това ще е или поп-фолк певицата Райна, или бившият  послушник на Рилския манастир Дим Дуков.
 
Въпреки това броят на съквартирантите би трябвало да се запази непроменен, тъй като в момента те са 10 поради отсъствието на тригодишната дъщеря на Мис България 1999 Виолета Здравкова. Данайа прекара уикенда с баща си и ще бъде върната в шоуто тази вечер без де юре да е участник в него.
 
Номинираната Райна, партньорът й Константин и Галя от КариZма също отсъстваха от къщата, но за броени часове, за да вземат участие в церемонии по връчване на музикални награди - на сп "Нов фолк" и на БГ Радио, съответно. Всички те не напразно се появиха на двете събития, не само защото се изявиха на живо, но и завръщайки се в къщата с общо 3 статуетки - 2 към 1 в полза на КариZма.
 
Болезнената липса на Миро, когото нарича свой "духовен близнак", разкри 27-годишната Галя, която все по-малко се радва на симпатии от страна на съквартирантите си. Нещо, което постоянно варира между почти всеки от тях, с изключение на двете двойки Райна - Константин, и Киро Скалата - Виолета Здравкова.
 
Втората сама по себе си също е повод за предимно осъдителни коментари, тъй като и спортистът, и манекенката са родители, но не на едни и същи деца. По-глобално комбинациите между съквартирантите са 8 към 2, където първите са негативно настроени срещу Галя Курдова и Любомир Милчев - Денди. Равновесие налага единствено Big Brother, който определя седмичните мисии, от които зависи бюджета, с който разполагат (и препитават) съквартирантите.
 
Малко под 200 лв. общо за тази седмица, той също беше повод за препирни и напрежение, въпреки демонстрираната способност да работят в екип, довела до успешното изпълнение на последната до момента мисия на участниците в шоуто. Тя беше написването и изпълнението "на живо" на кавърверсии на тема "Всички обичат Big Brother", като на двата отбора бяха предоставени песните "It's Raining Men" и гръцката "Епимено".
 
Втората прозвуча под съпровода на симбек с най-изявено пеене от страна на Райна, докато на "It's Raining Men" акустично акомпанира с китарата си Дичо, едновременно пеейки глас под вокала на Галя.
Сподели.