Vip Brother Наказателят - Райна аут, петима на диета

Pinterest LinkedIn +

24-годишната Райна (на снимката) от Сандански, чието мото е "Бъди себе си!", приключи изявата си в първия български сезон на риалити шоуто Vip Brother. Поп-фолк певицата стана първият участник във версията на Big Brother за известни личности, прекратил играта си след номинации и елиминации.

1% от зрителския вот не достигна на половинката от "Най-добрия дует на годината" според Годишните музикални награди на сп. "Нов Фолк", за да остане в къщата в Бояна при своя партньор - Константин. Въпреки опитите на учителката й по танци и на една от най-колоритните участнички в Big Brother I - Стойка, да настроят чрез пледоарии от ефира на Нова Телевизия зрителите в полза на певицата, от изгонване се спаси другият номиниран - Дим Дуков.
 
За интелигентността и човешкото у него, както и не малко пост алкохолни приключения сподели с водещите Ники Кънчев и Евелина Павлова актрисата Катерина Евро, която изпрати Диков и при влизането му, а този път заяви приятелството си с него защитавайки го при елиминациите. За успеха на каузата допринесе и майка му.
 
Малко преди от къщата да си тръгне Райна стана ясно, че изпълнението на последната мисия - заснемане на видеоклип към двете песни, представени от съквартирантите "на живо" миналата седмица, оставя половината звезди без бюджет или с други думи - обречени на глад. Видеоклипът, монтиран от отбора на Дичо, Галя от КариZма, ЛиЛана, Киро Скалата и Виолета Здравкова, нарекъл се V.I.P., не се хареса на публиката в студиото на Ники Кънчев, подканена да гласува за или против видяното.
 
На въпроса каква е причината за "кръвожадния", по думите на водещия, наказателен вот, оставящ петимата без стотинка, мнозина сред публиката отговориха: "Не могат да пеят", при все присъствието на трима представители на българската поп сцена. Персонални коментари бяха изказани към възможностите на ЛиЛана, която стартира певческата си кариера преди 2 години в дуета L.A.
 
За разлика от тях "сборна формация Сагапо" получи повече от убедителна подкрепа и над 80% положителен вот, благодарение на което Пищова, Константин, Дуков и Денди получиха своите "заплати". В техния отбор беше и Райна, която вече не е зависима от правилата на шоуто. Както стана ясно още преди началото на шоуто, нито един от участниците във Vip Brother няма подписан мениджърски договор, за разлика от тези от двете издания на Big Brother.
 
Митьо Пищова е първият номиниран за изгонване тази седмица, след като кандидатурата му издигна т. нар. тайна инквизиция. Останалите двама, избрани от самите съквартиранти, ще станат известни тази вечер.
Сподели.