Без нов епизод на "Шоуто на Цитирис" днес, повтарят стари смешки

Pinterest LinkedIn +

Тази вечер вечерното шоу на bTV неочаквано падна от екран. Оказа се, че водещият на "Шоуто на Николаос Цитиридис" няма да забавлява публиката с оригиналните си смешки заради ковид.

Младият грък е признал, че е бил в контакт с човек, който вероятно е заразен от коронавирус, затова и шоуменът решава да остане у дома си тази вечер. Не е ясно дали контактът е осъществен по време на вчерашния имен ден на младежа.

От продукцията обявиха, че няма да оставят най-запалените фенове на сухо и ще припомнят някои от "най-забавните моменти от "Шоуто на Николаос Цитиридис".


Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.