Мартин Карбовски аут от bTV

Pinterest LinkedIn +

Предаването "Втори план" на Мартин Карбовски пада от екран след Нова година. От bTV са отказали да подновят договора на известния журналист, съобщават запознати.

Веднага след като новината излезе наяве, мнозина напомниха за скорошния му скандал с дизайнерката Миглена Каканашева и от няколко часа упорите се разпространяват спекулации, че именно това е причината за неочаквания край на предаването. Припомняме, че Мегз обвини Карбовски в сексуално изнудване, а той на свой ред я даде на съд.

Други пък твърдят, че причината за падането на предаването може да е свързана с новото ръководство на  bTV, което може би иска да обнови програмата си.

Официално изявление по случая от страна на Мартин Карбовски до момента не е направено.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.