Би Ти Ви бие шута на Цитиридис заради гафа с насилието над жените

Pinterest LinkedIn +

Между 3 и 15 000 лева глоба грозят „Шоуто на Николаос Цитиридис“ заради гафа с насилието над жените. Според решението на СЕМ предаването ще бъде санкционирано заради нарушаване на добрите нрави.

Припомняме, че Николаос разгневи редица сдружения в подкрепа на малтретираните жени със скеч за продажба на книги с измислените заглавия „Как да бием жена си без да засягане важни органи“, „Защо жените заслужават по-ниско заплащане“ и др.

Както е ясно, Цитиридис сам пише сценария на предаването и въпросният скеч е бил именно негова идея. Не е ясно дали от Би Ти Ви са били наясно предварително с подготвяната шега, но като продуценти именно те ще отнесат глобата.

От продукцията били възмутени и от начина, по който гъркът се извини на аудиторията (Припомнете си ТУК).

В кулоарите вече упорито се говори, че наесен Цитиридис няма да се върне заради допуснатия гаф. Той или ще бъде сменен с друг водещ, или ток шоуто изцяло ще отпадне като формат от програмата на Би Ти Ви.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.