Къци Вапцаров захапа Цитиридис: Може да ме използваш, но ако си плащаш!

Pinterest LinkedIn +

Актьорът Къци Вапцаров не издържа и захапа шоумена Николаос Цитиридис. Във фейсбук Вапцаров се обърна към водещия на вечерното шоу на bTV със следното загадъчно съобщение:

"Уважаеми Цитиридис, можете да ме използвате като сценарист разбира се, стига да си плащате за това. Но тъй като знам, че няма да го направите, сценаристите (някои ги знам, бяха преводачки от немски) на които плащате, ще си продължат да обхождат фейсбука и да крадат каквото им хареса!".

Какво именно е провокирало гневното обръщение, не става ясно. Последователите на Вапцаров обаче реагираха светкавично: "Е, то тва си е по традиция от предните. Сиромахват си по малко от тук-там.", "Че и "смешките" бяха свити от Предшественика! Не е истина!", Чудех се кога ще отвърнеш .Радвам се,че го направи. Пак си доста обран...", "Той не може да си позволи толкова...". Други бяха безпощадни: "Айсиктиридис е всъщност най-тъжният смешко,който ми вдига кръвното още докато скролвам през каналите!", "А вие се притеснявахте,че няма да се появи никой в телевизионния ефир да разказва по-безумни вицове...", "Някой изобщо гледа ли го това?", "Кой е тоя Цикаридис?".

В крайна сметка едно става ясно: трудно е да си оригинален, а когато напъните се правят пред много хора, критиката е безпощадна!
Сподели.