Спряха "Шоуто на Николаос Цитиридис"

Pinterest LinkedIn +


Тази вечер "Шоуто на Николаос Цитиридис" няма да бъде излъчено. Феновете на забавно-развлекателното предаване в стил "Джими Фалън" и "Шоуто на Канала" ще трябва да чакат чак до следващия телевизионен сезон тази есен, когато предаването вероятно ще бъде подновено. Причина за внезапното решение не е ниският рейтинг на шоуто, както мнозина подозират, а усложнената покрай пандемията обстановка страната. Ето какво съобщение разпространиха от bTV преди минута:

"Във връзка с рекордния брой от 240 заразени с коронавирус в страната и в София bTV въвежда допълнителни предпазни мерки:

• "Шоуто на Николаос Цитиридис" излиза в лятна отпуска от днес, седмица по-рано от планираното. Довечера шоуто ще излъчи епизод с най-силните моменти от сезона, а оригиналните епизоди се завръщат в ефир от началото на септември;
• "Преди обед" отново разделя водещите - до 17 юли, когато ще излезе в отпуск. Дотогава допълнително ще бъде намален и броят на гостите в студиото;
• Актуалните предавания също ще заложат на повече виртуални интервюта до края на сезона;

bTV продължава с регулярните PCR тестове на екипите, които работят по локалното съдържание.

Всички други стриктни хигиенни мерки и правила за дистанция в работните помещения и на терен продължават да са в сила.

Защитата на безопасността и здравето на целия екип остава най-големият приоритет на bTV". 


Последните гости в "Шоуто на Цитиридис" тази седмица бяха певиците Дара и Преслава и мис България Антония Петрова. Днес гъркът щеше да даде ефирно време на Софи Маринова и Mad Stuntman, но това така и няма да се случи.
Вчера бяха обявени гостите за днешното предаване 
Междувременно анонсът за гостуването им беше премахнат, но за най-запалените фенове на Mad Stuntman Avtora.com вече публикува интервю с изпълнителя по повод участието му във фестивала "SPICE Music", който предстои през август в Бургас.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.