Фенове изригнаха срещу Преслава: скрила, че има Ковид-19!

Pinterest LinkedIn +

Феновете на Преслава, които са били в пряк контакт с нея, се надпреварват да се тестват за коронавирус.

Оказа се, че любимката им се е заразила с Ковид-19, но е скрила информацията от медиите. Единствените, които били наясно с положителния резултат от теста, са половинката и Павел и сестра й Ивелина Колева, пише в. „Уикенд“.

Именно поради това малко и голямо скочи срещу певицата с думите, че поведението й е не само безотговорно, но и подсъдно.

„Глоба, наказание, затвор!",Тя не е баба Пенка. Колко човека е заразила?!“, негодуват почитателите й. И искрено се притесняват от това до колко ще достигне бройката на пострадалите от неразумното поведение на изпълнителката.

Оправданието, с което Преслава малко или много се опита да замаже положението, гласи, че симптомите при нея били изключително леки. Ако не била видяла с очите си положителния резултат от теста, нямало да повярва, че наистина е болна.

Сред оплакванията, които все пак споделя след свършен факт, са загуба на вкус и главоболие. Първо си помислила, че става дума за неразположения, предизвикани от високите температури и прекомерното натоварване. Но по-късно лъснала и истината.

Въпреки че се уверила, че се е заразила с Ковид-19, Преслава била в изолация едва 3-4 дни, негодуват почитатели. И се чудят наистина ли певицата може да е толкова безотговорна.

Ще припомним, че ДесиСлава и Галена са изпълнителките от лекия жанр, които първи признаха, че са заразени. 

Сподели.