Прея измести певицата на Николаос Цитиридис

Pinterest LinkedIn +

Преди броени дни младата певица Прея сподели с последователите си във Фейсбук, че няма къде да пее. Тя публикува своя снимка с микрофон и уточни: "Тази снимка я качвам, защото ми се пее, а няма къде, за да предизвикам съдбата, както като уж си твърде разголен, предизвикваш слънцето (или дъжда, кво беше). Де да знам, вече предприемам отчаяни мерки"

Очевидно "отчаяните мерки" са дали резултат и от днес певицата става лице на "Шоуто на Николаос Цитиридис" по bTV. Вероятно това е широко рекламираното "ново лице", за което от няколко дни се говори в различни предавания на телевизията. Прея заема мястото на вокалистката Цвети Веселинова, с която шоуто стартира преди година. Каква е причината за неочакваната рокада, остава в сферата на догадките, част от които са свързани с лични предпочитания на висшестоящи в телевизията.

Иначе първото шоу за тази година се опита да впечатли зрителите с разговор за противоепидемичните мерки с Ричард Алибегов и представения като "соросоид" Теодор Михайлов. Във втората част на предаването гостува фолк звездата Ивана и нейната колежка и приятелка Стояна. Двете се погрижиха за доброто настроение на публиката, а и на рожденика Цитиридис, и закриха шоуто с хитове като "Шампанско и сълзи" и "Води ме в някоя квартална кръчма", на които водещият се раздаде с танци.

"Слави дава телевизори, а аз давам Ивана" - похвали се младият грък на финала на първото предаване за сезона.


Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.