"Добрият доктор" заменя Цитиридис през януари по bTV

Pinterest LinkedIn +

"Шоуто на Николаос Цитиридис" пада през януари. Причината е, че водещият и екипът на предаването излизат в отпуск, съобщава в. "24 часа". Вместо него по същото време ще бъде излъчван сериалът "Добрият доктор".

Според разпространената информация шоуто на младия грък ще се върне на екран най-късно на 1 февруари догодина. Според запознати обаче има вероятност отпускът да бъде съкратен и развлекателното шоу, което се прочу с пикантни шегички и игри в стил "Бързи, смели, сръчни" отново да радва зрителите още през януари. Други пък спекулират, че това е началото на края на предаването, което не се радва на висок рейтинг.

Припомняме, че в момента в bTV се извършват неочаквани промени по високите постове, свързани с визията на новия собственик на медията - чеха Петър Келнер. Преди броени дни новият главен изпълнителен директор Мартин Шхвелак изгони дългогодишния кадър на телевизията Венелин Петков и назначи на неговото шефско място Антон Хекимян. Високо се издигна и един от редакторите на "Шоуто на Николаос Цитиридис" - Христо Хаджитанев, който оглави дирекцията за развлекателни програми. Именно поради това е малко вероятно вечерното шоу на гърка да падне напълно от екран, твърдят анализатори на медийните трансформации.

Във финансово отношение изглежда шоуто е по-печелившо за телевизията, тъй като по данни на агенция "Пиеро" през декември цената за излъчване на 30-секунден рекламен клип по време на "Шоуто на Цитиридис" е 8640 лв., а по време на предстоящото излъчване на сериала за същото време рекламодателите ще плащат по 5948 лв.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.