Цитиридис се завръща и обещава да е още по-скандален

Pinterest LinkedIn +

“Шоуто на Николаос Цитиридис” се завръща в ефира на bTV и "ще бъде за всички", твърди младият водещ. Той уточнява, че за първи път и зрителите ще могат да участват.

Броени дни преди старта на новия сезон на “Шоуто на Николаос Цитиридис” от екипа му разкриват, че тече трескава подготовка за бляскавото му начало на 1 февруари в 22:30 ч. по bTV. Те се надяват предаването да се завърне "триумфално" в ефир с още "по-провокативно съдържание, по-освободено, по-забавно, по-скандално дори". Измислили са нови рубрики и са привлекли нови лица, а освен това обещават "забавни коментари на горещите теми от деня", "екстремно смешни интервюта на неочаквани места" и повече музика.

Част от новостите ще станат ясни в понеделник вечер, на 1 февруари, когато освен начало на сезона, водещият ще отбележи и рожден ден в ефир. Очаква се и известна млада певица да бъде представена като нова водеща на предаването.
 
Шоуто остаря с една година, но порасна с много. Аз също остарях, но порастването ще го оставя за друг път!” - признава Николаос Цитиридис по повод рестарта.

През новия сезон веднъж седмично един от най-запалените зрители на “Шоуто на Николаос Цитиридис” ще има своя звезден миг в ефира на bTV, а условието “да си го спечели” е да следва късното шоу в социалните мрежи и най-вече да се включи в някое от предизвикателствата, които водещият ще отправя там. “Вълнувам се за това, че зрителите тази година ще имат много повече отношение и ще са неизменна част от шоуто като съвсем истински звездни гости. Подготвили сме много зрителски рубрики, в които хората ще могат да покажат всичко (но не баш) пред милионната аудитория на bTV, да поздравят някого, мен например, да направят смешна обява или пък просто да мълчат няколко минути по телевизията. Шоуто ще бъде за всички!”.

Тази пролет водещият ще продължи да посреща в шоуто си най-актуалните личности на деня, но освен тях място в програмата ще намират и такива, които “не стигат” до други предавания и медии, а определно има какво да споделят. В шоуто ще бъдат чути хората с различно мнение и провокативни теории за събитията на деня. Такъв ще бъде и традиционният монолог на водещия в началото на предаването, който сценаристите намират за "сериозносмешнозабавнодълговесел, актуален и усмихнато-озъбен".

“Шоуто на Николаос Цитиридис” ще бъде отново в ефир от 1 февруари всяка делнична вечер от 22:30 ч. по bTV, а феновете му ще могат да го следят и във всички платформи на bTV Media Group. Можете да последвате късното шоу и в социалните мрежи още сега - във Facebook и Instagram.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.