Рачков ще конкурира Цитиридис?

Pinterest LinkedIn +

След като стана ясно, че Димитър Рачков вероятно няма да води шоуто "Като две капки вода" тази година, се появиха и нови слухове, които разкриват бъдещите планове на шоумена. Според тях той ще има собствено шоу по "Нова телевизия", което ще се излъчва на гърба на "Шоуто на Николаос Цитиридис". Продуцент на чисто новото предаване ще бъде Магърдич Халваджиян, съобщава "Стандарт".

"Продуцентът има специален план за комика - вместо да води със Зуека "Като две капки вода", да поеме онова собствено шоу с много фойерверки, майтапи и гости, за което се заговори още през миналата година. Очаква се то да бъде на гърба на Николаос Цитиридис по Би Ти Ви. Така от Нова телевизия директно ще стрелят в конкуренцията, защото младокът надали ще успее да конкурира Рачков, ако са в един и същи часови пояс" - пише "Стандарт" и предполага, че бъдещето на младока "хич не е розово", ако ще трябва да се изправи срещу господаря на ефира.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.