Изненада: Димитър Рачков няма да е водещ на "Като две капки вода"?

Pinterest LinkedIn +

Димитър Рачков няма да бъде водещ на предстоящото издание на телевизионното шоу "Като две капки вода". Въпреки че новината все още не е потвърдена официално, от няколко дни тя се тиражира упорито от авторитетни издания.

Припомняме, че преди няколко месеца колоритният актьор изненадващо не се появи като водещ на "Маскирания певец" - ангажимент, за който доскоро също беше абониран. Вместо него до Зуека застана колегата им Герасим Георгиев-Геро.

Още тогава се заговори за дрязги между Рачков и продуцентите Магърдич и Джуди Халваджиян, но те не бяха потвърдени, нито официално опровергани. Мнозина даже очакваха, че Рачков се крие под една от маските, но и това твърдение се оказа в сферата на безпочвените догадки.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.