Карбовски дава Каканашева на съд. Тя отвръща!

Pinterest LinkedIn +

Сагата между журналиста Мартин Карбовски и дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз придобива мащаб на латино сериал. След като преди дни Каканашева директно обвини Карбовски в сексуални домогвания спрямо нея, той публикува в своя Фейсбук индиректен отговор, от който става ясно, че за него проблемът е смешен и е свързан с психични проблеми на красавицата, която смята да съди. Ето какво гласи съобщението му:

"Направил съм повече от 600 филма. За първи път ми се случва някой, когото съм снимал, да повярва, че след реализирано интервю вече работи в медийния бранш. Това докарва смешни проблеми, чиято психиатрична същност аз явно подценявам.

Затова, по съвет на адвоката си, трябва със съжаление да заявя, че ще съдя всеки човек и медия, които разпространяват налудни версии по мой адрес. Но пък бях уверЕн, че делата ще са лесни и скучни. У нас всеки с условна присъда може да бъде използван всякак. Други коментари няма да има.

П.П. Свободата ми да работя никога не е била зависима от това “какво ще кажат хората”, затова и никога не съм ви занимавал със себе си. Не възнамерявам да го правя тепърва".

Скандалната дизайнерка не се посвени да отвърне на поста на Карбовски с нови нападки и обяви, че самата тя също готви съдебно дело:

Отговорът на Каканашева

С това тя предизвика вълна от негативни коментари по свой адрес като:
"Първо Биг Брадър, сега Карбовски, преди това никой не знаеше и не беше чувал за Вас. Смешна сте. Измислете начин да станете известна с друго...";
"Криза е! Бутика не върви! Ще съдим Карбовски, ще изкараме пари! Групово! Имаме и организация! Нещо като умален вариант на скандала с Харви Уейнстейн се заформя! Га ядахте кифтетата ни ривахти!";
"Megz Miglena Kakanasheva в момента това, което правиш, е да опорочиш всяко истинско дело заведено срещу насилник, тъй като подобни на теб Джени Сушита, вдигат врява за медийна и финансова облага, докато има жени, които наистина са били подложени на тормоз, но ще бъдат тотално омаловажени случаите им след като занимаваш съда със свиркаджийските си изпълнения! долна..."
и подобни.

Вечно подсмихващата се дизайнерка обаче не само няма намерение да спира със скандалните си "разкрития", но и подема кампания, в която се изживява като лице на metoo движението в България, което, както изглежда, се възражда с пълна сила. "Ако си се отказала от кариера на модел, журналист, актриса или друга сфера, защото някой е искал да спи с теб, пиши ми. Десетки момичета се свързаха с мен и подготвям материал по темата", написа Миглена в своята страница във Фейсбук.

Какви са причините това да се случва точно в момента, можем само да гадаем...

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.