Blu Mar Ten се присъединяват към Dub FX, събитието прераства в Drum and Jazz 4G 2011

Pinterest LinkedIn +

След като стана ясно, че Dub FX ще посети отново София, организаторите от EventEase и HMSU обединяват усилия и превръщат събитието на 19 ноември в зала 3 на НДК в седмото издание на фестивала Drum and Jazz (4G) 2011.

Kъм line-up-а на партито се присъединява британският проект Blu Mar Ten. Leo Wyndham, Chris Marigold и Michael Tognarelli творят активно в областта на дръм енд бейс музиката от средата на 90-те, но ще гостуват за първи път в България.

Музикантският подход на Blu Mar Ten и стиловото разнообразие в работата им водят до колаборации и ремикси на парчета на артисти като Ерика Баду, Алиша Кийс, Ани Ленъкс, както и участия в саундтраковете на редица видео игри. Записите им са издавани от реномираните лейбъли Naked Music, Big Chill, Exceptional Records, Good Looking, Hospital и много други.

На 31 октомври излиза и новият албум на Blu Mar Ten - Love is the Devil, чиято официална премиера в България ще бъде именно по време на Drum and Jazz (4G) 2011.

Билетите за събитието са на цени от 25 лева до 30 октомври и 30 лева до 18 ноември, като се разпространяват в мрежата на Eventim. Организаторите предоставят на феновете и възможността да закупят ограничено количество промоционални билети на цена от 20 лева в бар "Петък" в София.

Началото на Drum and Jazz (4G) 2011 е в 19:00 часа, а тепърва ще бъдат обявени останалите участници в програмата на партито.


Сподели.