Звезда от "Гепи" и "Обществени врагове" се присъедини към каста на "Карибски пирати 4"

Pinterest LinkedIn +

Английският актьор Стивън Греъм (Steven Graham) е поредното име, което се присъединява към каста на "Карибски пирати 4" (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides).

Британецът има внушителна биография зад гърба си - снима се в киното още от 1990 година, но нашумява най-вече след участието си в хита на Гай Ричи - "Гепи" (Snatch), в който си партнира с Брад Пит (Brad Pitt).

Това ще е вторият път, в който той ще е на екран заедно с Джони Деп (Johnny Depp) - двамата вече бяха успешен тандем в екранизацията на историята на Джон Дилинджър - "Обществени врагове" (Public Enemies) преди броени месеци.

Актьорският състав на сикуела на хитовата адвенчър поредица пък вече включва доста запомнящи се имена (официално потвърдени) - Джони, Пенелопе Круз (Penelope Cruz), Иън Макшейн и засега Греъм.

Последният ще е в ролята на верния боен другар на Джак Спароу - Скрам, който му помага да открие "Фонтана на младостта". Другите новини около продукцията на Walt Disney e, че в крайна сметка филмът все пак няма да е в 3D релийз и че режисьорът Роб Маршал вече е започнал да работи по проекта.

Очаква се снимките да се проведат в Хавай, Великобритания и Лос Анджелис, като стартът ще е в края на месец юни, а официалната премиера - на 20 май 2011-та година.

Най-секси сесиите на Джони Деп >>
Tоп 10 на най-ярките превъплъщения на Джони Деп >>
Виж снимки от най-новия филм на Джони Деп и Анджелина >>
Холивудските икони през погледа на Ани Лейбовиц >>
Холивудските секссимволи - жени >>

Сподели.