Пуснаха къмпинг билетите за Sofia Rocks. Стартира кампания за набиране на доброволци

Pinterest LinkedIn +

Къмпингът на фестивала Sofia Rocks 2010, подкрепен от Sonisphere, отваря врати на 20 юни в 12:00 часа и ще бъде активен до 24 юни на Национален хиподрум в Банкя.

Sonisphere къмпинг се намира на точен адрес: град Банкя, ул. "Стефан Стамболов" 187 и шосе "Банкя". Билетите вече са достъпни в мрежата на Eventim, ще могат да се купуват и на място, а цените са:

Единичен билет за целия период - 20 лева;
еднодневен единичен билет - 10 лева;
семеен билет (3+) за целия период - 30 лева;
еднодневен семеен билет (3+) - 15 лева;
ученически билет - 5 лева;
детски билет (до 12 години) - безплатен;
инвалид с придружител - безплатен.

Феновете от цялата страна и чужбина не просто ще могат да отседнат в къмпинга, а там ще ги чака съпътстваща програма в рок атмосфера. Организаторите гарантират още незабравими мигове в компанията на сродни души под открито небе и топлината на голям вечерен лагерен огън.

Мястото за палатков лагер е на територия от 50 декара; ще могат да се паркират и кемпери; денонощният бар е поверен на рок клуб "Angel hеart"; на сцената ще се изявяват млади групи и караРОКе изпълнители; осигурени са охраняем паркинг, градски транспорт и маршрутни таксита плюс офроуд писта, конна езда, огнено шоу и други.

Фестивалът Sofia Rocks 2010, подкрепен от Sonisphere Festival, стартира и кампания за набиране на доброволци. Всички, които искат да станат част от екипа, могат да изпращат своите заявки не следния имейл: volunteers@becbg.com.

Търсят се млади, енергични и отдадени хора, които ще помагат в двата дни на Sofia Rocks. Организаторите уточняват, че от доброволците ще се очаква стриктна дисциплина, сериозно отношение към работата и съответните ангажименти.

В първия ден от Sofia Rocks - на 22 юни - ще видим хедлайнерите от Metallica, а преди тях - Slayer, Megadeth и Anthrаx. На 23 юни пък на сцената ще се качат Manowar, Alice In Chains, Stone Sour и Rammstein.

Сподели.