Bastardolomey и Skre4 подгряват Metallica и Rammstein на Sofia Rocks

Pinterest LinkedIn +

Две български банди влизат официално в афиша на първото издание на фестивала Sofia Rocks 2010, подкрепен от Sonisphere - Bastardolomey и Skre4.

Димитър Василев - Нуфри и компания ще свирят преди Голямата четворка - Metallica, Slayer, Megadeth и Anthrаx - в първия фестивален ден на 22 юни, а Skre4 ще подгреят феновете на 23 юни. Сетовете и на двете групи ще бъдат с продължителност между 30 и 40 минути.

"Понякога мечтите се сбъдват. Зверски надъхани сме, че ще свирим на този исторически лайв и ще забием като за последно!", коментира Нуфри от Bastardolomey.

"За нас ще бъде невероятно преживяване да свирим преди банди като Alice In Chains и Stone Sour! До скоро само си мечтаехме да ги гледаме лайв, а да свирим на една сцена с тях е повече отколкото можем да искаме! Надяваме се бг феновете да ни подкрепят, ние ще дадем всичко от себе си за тях!", каза от своя страна Методи от Skre4.

Bastardolomey ще подгреят феновете с парчета от дебютния си албум Plastic Pig Society (април 2010), както и с няколко кавъра като Snap Your Finger, Snap Your Neck на Prong и Devil Man на White Zombie.

Skre4 ще забият парчета от последния си албум Made in Chinа (2010), както и добре познати стари хитове.

В първия ден от Sofia Rocks - на 22 юни - ще видим хедлайнерите от Metallica, а преди тях - Slayer, Megadeth и Anthrаx. На 23 юни пък на сцената ще се качат Stone Sour, Manowar, Alice In Chains и Rammstein.


 

Сподели.