Виж реда на групите на Sofia Rocks 2010!

Pinterest LinkedIn +

Организаторите на фестивала Sofia Rocks 2010 обявиха реда, по който групите ще излизат на сцената на Национален стадион "Васил Левски".

Началото на 22 юни ще бъде поставено точно в 15:30 часа от Bastardolomey. Димитър Василев-Нуфри и компания ще подгреят феновете за появата на първите от Голямата четворка - Anthrax, които ще видим в 16:45 часа.

След тях, в 18:00 часа на сцената на Националния стадион ще се качат Megadeth, а Slayer, които са трети в Четворката, ще излязат в 19:15 часа.

В 21:00 часа шоуто се поема от Metallica, които ще направят 2-часов сет за българската публика, както и за всички фенове по целия свят, които ще наблюдават историческия лайв в над 800 киносалона по целия свят.Вторият фестивален ден, 23 юни, ще бъде открит отново от българска банда - Skre4, които ще се появят в 15:30 часа, а веднага след тях на сцената ще видим и Stone Sour.

В 18:00 часа започва изявата на гръндж легендите Alice In Chains. Следват Manowar, а точно в 21:15 часа феновете ще видят и чуят за първи в България култовата немска банда Rammstein.

Вратите на Националния стадион "Васил Левски" и в двата дни на фестивала отварят в 14:00 часа.

Научи всички подробности около пропускателния режим на фестивала>>

Билети:

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.