Виж кои са най-въртяните парчета в БГ ефира!

Pinterest LinkedIn +

Парчето Airplanes на B.o.B. и Хейли Уилямс, както и последният сингъл на Графа - "Невидим", са най-въртяните песни в българския ефир.

Те оглавиха официалната еърплей класация на България за периода 25-31 октомври, изготвяна от Nielsen Music Control/ БАМП.

В чарта за чужди песни се класират още румънската поп звезда Inna със Sun Is Up на втора позиция и Mohombi с Bumpy Ride под номер 3.

Топ 5 в класацията се завършва от друга румънка - Андреа Баника (Andreea Banica) с парчето Love In Brasil и хитовия дует на Еминем (Eminem) и Риана (Rihanna) - Love The Way You Lie.
В чарта, отразяващ само българските песни, след "Невидим" на Графа, на втора позиция се нарежда Емануела с "Досещай се сам", следвана от друга фолк дива - Алисия с "Твоя тотално".

Челната петица в класацията за най-въртяните български парчета в ефира оформят Лора Караджова & Goodslav с новата версия на "Нека бъде лято" и Ангел с "Като хлапачка".

Топ 5 на чуждите парчета:

1. B.o.B. feat. Hayley Williams - Airplanes
2. Inna - Sun Is Up
3. Mohombi - Bumpy Ride
4. Andreea Banica - Love In Brasil
5. Eminem feat. Rihanna - Love The Way You Lie

Топ 5 на българските парчета:

1. Графа - Невидим
2. Емануела - Досещай се сам
3. Алисия - Твоя тотално
4. Лора Караджова & Goodslav - Нека бъде лято
5. Ангел - Като хлапачка

Музикалната класация на Nielsen Music Control е първият в България музикален чарт, базиран на брой излъчвания в ефир. Тя е инициатива на най-утвърдената световна компания за мониторинг на музикални излъчвания (еърплей) - Nielsen Music Control и Българската асоциация на музикалните продуценти (БАМП).

Сподели.