Стартира F2P ММО RТS версия на Resistance 3

Pinterest LinkedIn +

Производителят на горещо очаквания sci-fi шутър от първо лице Resistance 3, Insomniac Games, стартира уеб-базирана F2P масова онлайн мултиплеър стратегическа игра, наречена Global Resistance.

Достъпна за потребителите на Facebook и PSN от цял свят, Global Resistance е ситуирана във вселената на Resistance 3, а изиграването й отключва ексклузивно съдържание за предстоящата PS3-ексклузивна игра, чиято официална дата на издаване е 6 септември. И обратно – играещите Resistance 3 ще могат да подсилят героя си в Global Resistance.

След като се регистрират с потребителското си име за Facebook или PSN в Myresistance.net, играчите могат да изберат към коя армия да се присъединят – на химерите, или на хората, и да играят както срещу, така и в един отбор със своите приятели.

Global Resistance е разработена от Soap – австралийската компания, производител на заглавия като World`s Biggest PAC-MAN, Turbo Boost Touch Down, 5X Mutant Gum, Civil War Online и Golden Eye 007 и бе представена официално от Insomniac Games по време на 2011 Comic-Con в Сан Диего.

Сподели.