Tопмодел на Victoria's Secret и звезда от календара на Pirelli сменя Мегън Фокс в "Трансформърс"

Pinterest LinkedIn +

Топмоделът на Victoria's Secret Роузи Хънтингтън Уайтли (Rosie Huntington Whiteley) ще направи актьорския си дебют в третата част на хитовата фентъзи поредица "Трансформърс".

Режисьорът Майкъл Бей (Michael Bay) официално потвърди, че манекенката ще замени холивудския секссимвол Мегън Фокс (Megan Fox), чийто договор изненадващо не бе продължен след участието й в първите две серии.

Бей добави, че не се притеснява от липсата на опит от страна на Уайтли, тъй като двамата вече са работили заедно по няколко реклами на модната марка бельо и моделът е доказал, че притежава нужните качества за голямо кино.

Доколко "Трансформърс" е голямо кино е спорно предвид фактът, че ролята вероятно изисква бързи крака и умение да крещиш достатъчно впечатляващо, но при всички положения ще ни е любопитно да видим какъв ще е крайният резултат.

Роузи ще си партнира в сикуела със звездата Шая Лебьоф, който вече даде съгласието си да вземе участие и в третата част.  Ако не друго пък, не можем да отречем, че поне като визия тя е доста впечатляваща - нещо, в което се надяваме да ви убедим, като разгледате нейни кадри в тазгодишния календар на Pirelli и колекцията й за Agent Provocateur...

Сподели.