Забавни Миньони за четящи деца

Pinterest LinkedIn +

Миньоните са онези малки жълти създания, в които се влюбихме още, когато се появиха в хитовата анимация Despicable me. Съвсем скоро чаровните жълтурковци се сдобиха и със собствен, пълнометражен филм. И понеже сме сигурни, че децата ви ги обичат не по-малко от нас, предлагаме ви да ги зарадвате с две страхотни книжки, пълни с Миньони и приключения.

Освен ако не сте прекарали последните пет години на друга планета, знаете кои са Миньоните, дори да нямате малки деца. Жълти, забавни и напълно отдадени на една единствена цел - да служат на възможно най-проклетия господар.  
 
Тъй като обитават тази планета много преди нас, Миньоните са се сблъскали с доста предизвикателства в търсенето на идеалния господар. Не толкова, защото е трудно да се намери истиснки злодей, колкото защото се оказва неочаквано трудно да запазят господаря си жив.
 
Книжките, които следват съдържанието на анимационния филм "Миньоните" (Minions), предлагат приятно забавление както за най-малките, които все още не могат да четат, но пък със сигурност ще оценят прекрасните илюстрации, така и любопитна и много смешна разходка из историята за по-големите.  
 
От ерата на динозаврите през строежа на египетските пирамиди и битките на Наполеон, до наши дни, Миньоните неуморно търсят господар. Като едни от първите същества, обитавали планената, те са измислили много неща - например скарите за печене и купоните край басейна.
 
Отговорът на въпроса как точно се случило това се крие в книжката "Търси и намери". В нея ще откриете Дейв, Карл, Стюарт, Боб и останалите Миниони, които се срещат със саблезъби тигри, пещерни хора и други интересни праисторически същества. И дори това помагат за строежа на пирамидите или поне се опитват.  
 
Освен да се забавляват с историята на жълтите дребосъци, в "Търси и намери" малките читатели имат и важната задача да открият повече от 200 скрити неща. 

В другата книжка от поредицата, "Пътят за Злодейкон - книга със стикери", също не липсват забавни задачи, а освен тях, както подсказва заглавието, има и много стахотни стикери. На малчуганите, разгърнали страниците, им предстои едно щуро пътуване към най-големия злодейски фестивал Злодейкон.
 
Миньоните ще трябва да положат доста усилия, за да спечелят правото да работят при най-страхотния злодей - Скарлет Омъртвил. И имат нужда от помощта на читателите, за да се справят със задачата си и да си намерят достоен господар.
 
Автор на книжките с приключенията на Миньоните е Трей Кинг, а най-лесният начин да зарадвате децата си с тях е ТУК.

Сподели.