Вокалистът на "Maneskin" поздрави феновете си само по коледна шапчица

Pinterest LinkedIn +

Вокалистът на италианската група "Монескин" ("Måneskin"), която спечели конкурса за песен на "Евровизия" през 2021 г., позира чисто гол. Дамяно Давид поздрави феновете си със снимка, на която носи само една червена коледна шапчица. Публикацията се появи на страницата му в Instagram.

22-годишният музикант се е снимал гол в кухнята си, прегърнал котката си на име Лего. Дейвид е покрил интимните части на тялото си със стикер под формата на Дядо Коледа. "Весела Коледа на всички", написа той над публикацията, която за броени минути получи милион и половина харесвания.

Феновете бяха възхитени от откровената снимка на артистичната звезда. "Това е най-добрият коледен подарък", "Опитваш се да взривиш интернет ли?", "Сексуално момче!" - отзоваха се те.

Дамяно Дейвид беше не по-малко скандален и по време на наградите на MTV през ноември. Фронтменът се появи пред папараците на червения килим с риза от прозрачен плат, лъскави шорти и черни чорапи. За обувки той избра плътно прилепнали латексови ботуши и естествено, външният му вид провокира множество коментари.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.