Vip Brother: Сбогом, ЛиЛана

Pinterest LinkedIn +

В необичаен формат протече снощния лайв от студиото на Vip Brother, на финала на който стана ясно, че бившата гимнастичка и вокалистка от L.A., ЛиЛана, е втората елиминирана от зрителите участничка в шоуто, след колежката си Райна.

Това се случи, въпреки че 20-годишната софиянка, най-младата участничка в шоуто, не беше номинирана за изгонване. Този елемент на играта отпадна при последната сериозна промяна в нейните правила преди 10 дни.
 
След доброволното излизане от къщата в Бояна на Галя от КариZма и културолога Денди вотът спрямо съквартирантите от отрицателен стана положителен. Първата контрола в гласуването беше засечена снощи, когато всички седем съквартиранти бяха изкарани за първи път през последните 27 дни (с някои изключения, като Константин например) от къщата и един по един седнаха на стола срещу водещите Ники Кънчев и Евелина Павлова, и тайните инквизитори Кристина Патрашкова, Борис Ангелов и Венета Райкова.
 
В ролята на своего рода "подсъдими" те трябваше да отговорят в рамките на 10 мин. на серия от въпроси, зададени им от гореизброените и от ТВ зрителите и произнесат своята защитна реч за оставане в играта и спечелване на 50-те хиляди лева, сбита в 60 секунди.
 
Над 150 минути продължи прякото предаване на Нова Телевизия, като през цялото време зрителите имаха възможността да се информират кои трима участници във Vip Brother са с най-ниски проценти при положителния вот, стартирал на 31 март.
 
Въпреки няколкото краткотрайни размествания и ЛиЛана, и спортистът - шоумен Скалата неизменно бяха в застрашената група, като в крайна сметка с най-нисък процент, под 4%, се оказа ЛиЛана, която единствена не се върна след предаването в къщата в Бояна. Малко след стопирането на гласуването и обявяването на моментните резултати, то беше подновено отново.
 
Като неистинска и позволяваща си твъде фриволни флиртове с мъжете "осъдиха" повечето бивши квартиранти на същата къща, в която до вчера живя сред 33 камери и ЛиЛана, взели участие в Big Brother 1 и 2. Техните "За" и "Против" коментари, записани предварително, бяха излъчвани непосредствено преди появата на всеки от учасниците от Vip Brother в студиото.
 
Че си играе с чувствата на жените и най-вече с тези на мис България 1999 Виолета Здравкова беше акцентът при представянето на Скалата; в тази връзка бяха и повечето зададени му въпроси. Че е мъж под чехъл и "как така търпи Райна" бяха те за Константин. Каква майка е и какви са чувствата й към Скалата бяха провокациите срещу Здравкова. Обидите към Галя от КариZма и пианските им изпълнения бяха използвани като "компромати" срещу Дичо и Дим Дуков (които Галя се закани да изправи пред съд), а че рядко казва истината - срещу Митьо Пищова.
 
Въпреки това всички те, без ЛиЛана, все още имат шанса да спечелят паричната награда от 50 000 лв. и останат в играта до самия й край утре в 20:00 ч., когато свършва първия български сезон на Big Brother Celebrities - Vip Brother.
Сподели.