Кой печели Vip Brother в SportingBet. Заложи сега!

Pinterest LinkedIn +

Броени дни преди края на първия сезон на риалити шоуто Vip Brother в сайта на популярната компания в областта на онлайн залаганията SportingBet текат залози за това кой ще излезе от Къщата като победител. С коефициент около 1.5 фаворит за спечелването на 50 000 лв. е Константин.

През около 3.5 пункта след поп-фолк изпълнителя се нареждат Дичо - с 4.00 (към 12:46 ч.) и Митьо Пищова (7.50). За по-малко от час от последна в статистиката манекенката Виолета Здравкова, която е на фокус в последните няколко ТВ предавания на Vip Brother, се изравни по коефициент със съперничката си ЛиЛана, качвайки се до 26.00.
 
В същото време този на Дим Дуков се срина с над 10 пункта и вече е 51.00. Това означава, че според букмейкърските правила той е с най-малки шансове да излезе от къщата като победител, затова пък всички, които заложат на него, ще спечелят най-големи суми.
 
За сравнение, ако за Константин бъдат заложени 100 EUR, печалбата ще е 166.67 EUR, докато от същия залог за Дуков тя ще е 5100 EUR.
 
Британска по произхода и локацията на основната си централа,  Sportingbet Plc има микросайтове на над 20 езика, сред които и български. Залозите за Vip Brother обаче текат във всички сайтове и цифрите се калкулират на база на всички залагания.
 
Те могат да се извършват чрез кредитна и дебитна карта, както и чрез други варианти на онлайн разплащане. Необходима е единствено регистрация, която е напълно безплатна.
 
Залозите, както и самото шоу, приключват на 10 април, понеделник. До тогава ще тече и анкетата на сайта на Vip Brother, питаща дали мъж, или жена ще стане победител. Към момента с 89% категорично водят представителите на силния пол (Пищова, Дуков, Константин и Дичо).
Сподели.