Седморката на Vip Brother: Пет дни до финала

Pinterest LinkedIn +

Само още три дни ще живеят под един покрив седмината "оцелели" участници в първия сезон на риалити шоуто за известни личности Vip Brother. Един от тях ще напусне къщата в Бояна тази събота, два дни преди финала на шоуто на 10 април, понеделник.

След като за 23-те изминали дни от старта на шоуто се състоя само една елиминация, при което обителта на Big Brother напусна поп-фолк певицата Райна, а други четирима напуснаха по свое желание, в момента действащи участници в него са две жени и петима мъже. Това са Виолета Здравкова, ЛиЛана, Дим Дуков, Дичо, Кирил Вълчев, Константин и Митьо Пищова.

На 3 април, без да е реален участник в шоуто, от него излезе окончателно 3-годишната дъщеря на Здравкова, след като за това настояха нейния баща и Агенцията за социално подпомагане.
 
Реки от сълзи изплака 28-годишната бивша мис България и изсипа поток от самообвиненя към себе си като майка в изповедалнята на Bip Brother и, респективно, пред телевизионния зрител.

Като "влюбена гъска" се самоопредели манекенката, визирайки чувствата си към Киро Скалата, и пак заради тях откровено се настрои против единствената друга жена в къщата - ЛиЛана, като заяви, че за нея певицата вече не съществува.
 
Тази събота и двете бивши корици на Playboy, както и петимата останали участници в шоуто ще напуснат за кратко къщата, за да бъдат гости в директното предаване от студиото на Ники Кънчев и Евелина Павлова.

Тогава те ще трябва да защитят всеки сам себе си и всеки от тях ще обясни защо заслужава да вземе наградата от 50 000 лева. До тогава ще продължи положителния зрителски вот като в края на прякото предаване този, събрал най-малко гласове в своя подкрепа, ще напусне шоуто.
 
48 часа по-късно един от останалите шестима ще стане победител в играта отново благодарение зрителските гласове.
Сподели.