Кой съблазнява Marilyn Manson? Коя ще е неговата Алиса? Трейлър и снимки онлайн

Pinterest LinkedIn +

Едноминутен видеоклип, в който американският шок рокер Мерилин Менсън (Marilyn Manson) е съблазняван от момче, преоблечено като жена, се появи във вид на трейлър в сайта на iFilm.

Сцената всъщност е от най-новия филм на италианската актриса Азиа Ардженто (Asia Argento), която е не само режисьор, но изпълнява и главната роля. Озаглавен "The Heart Is Deceitful Above All Things" освен Ардженто и Менсън в напрегнатия трилър, създаден по действителен случай, участват актьорите Питър Фонда (Peter Fonda), Орнела Мути (Ornella Muti), Бен Фостър (Ben Foster) и др.
 
Джеремая - момчето, което стремейки се да прилича на майка си както външно, така и в лудостта й, опитва да съблазни Менсън, който както обикновено не е особено положителен персонаж, е главният герой в историята. Джеремая е на 5, когато наркотизираната му майка му (Ардженто), препитаваща показвайки тялото, решава да го вземе обратно при себе си, след като при раждането се е отказала от отглеждането му и детето е дадено на грижите на приемни родители.
 
Освен видеото със сцената, фокусирана върху реакциите на Менсън, в сайта е публикуван и официален трйлър на филма, който се очаква на голям екран по-късно тази година.
 
Междувременно в друг сайт, този на компанията Wild Bunch, вече може да бъде разгледана първата официална територия на режисьорския дебют на Менсън "Phantasmagoria - The Visions of Lewis Carroll" в Мрежата. Там са пуликувани синопсис, малка галерия, кредити и др. факти около лентата, на която ММ не само е режисьор, но и сценарист, автор на музиката и изпълнител на главната роля - на писателя Луис Керъл (Lewis Carroll).
 
Именно от този сайт става ясно, че за ролята на малката Алиса режисьорът е ангажирал непълнолетната 178-сантиметрова британска манекенка Лили Коул (Lily Cole, на снимката), за която това ще е първата кино роля.
Сподели.