Константин победи в първия сезон на Vip Brother

Pinterest LinkedIn +

Победител в първия български сезон на риалити шоуто Big Brother за известни личности - Vip Brother, стана поп-фолк изпълнителят Константин. Той спечели в конкуренция с още петима финалисти събирайки общо 320 000 гласа в своя подкрепа, или близо 80% от гласовете.

На второ място остана мис България 1999 г. Виолета Здравкова, която скандализира обществото влизайки в шоуто с тригодишното си дете. На трето място се класира Дичо, а извън почетната тройка останаха Митьо Пищова, Дим Дуков и Киро Скалата.
 
Председателят на борда на директорите на НТВ Силва Зурлева връчва чека на стойност 50 000 лв. на победителя Константин Сн. Avtora.com
 
Излизането на финалистите от VIP къщата в Бояна беше излъчено в пряко предаване по Нова телевизия с продължителност 3 часа. На място, около специално издигнатата за събитието конструкция, както и при предишните две издания на Big Brother, присъстваше солидно множество, неуморно скандиращо имената на своите фаворити - най-вече това на Константин, и освиркващо други.
 
Подгласничката на Константин - Виолета Здравкова Сн. Avtora.com
 
Малко преди шоуто да напусне най-слабо подкрепения от зрителите участник  - спортистът Киро Скалата, по пътеката минаха всички бивши съквартиранти от Vip Brother 1 - Весела Нейнски, Галя Литова, ЛиЛана, Райна и дъщерята на Здравкова - Даная. Галя от дует КариZма не беше сред тях, като водещите Ники Кънчев и Евелина Павлова обясниха, че по това време тя има концерт.
 
(->) Скалата, Дуков, Литова, Нейнски, Константин и ЛиЛана Сн. Avtora.com
 
Малко по-късно двамата телевизионери попитаха Дим Дуков, а след това и Дичо, които Галя обяви, че ще съди за нанесена обида, дали не желаят да й се извинят. Дим Дуков, който нарече певицата "руски изрод" отказа категорично да поднесе извиненията си, докато Дичо го стори: "Тя все пак е жена и аз съм длъжен да й се извиня, че съм я обидил". 
 
Дим Дамаскин Дуков Сн. Avtora.com
 
В не по-слаба еуфория от победителя в шоуто, Дичо няколко пъти падна на колене пред "цяла България, обичам ви!", и запя с пълен глас звучащата и от високоговорителите песен "Две следи".
 
Дичо излиза пред-предпоследен от къщата на Vip Brother Сн. Avtora.com
 
Бурни емоции съпътстваха и излизането под No.4 от къщата на търновския "любимец на народа" Митьо Пищова, който десетки пъти извика: "Обичам ви", обърнато към всички присъстващи и към цялата нация, и заяви, че иска да стане кмет на Велико Търново. Ако изборът му зависеше от вота на множеството "изпращачи" в Бояна, то Пищова, наричан още Питона, със сигурност щеше да стане кмет.
 
Кандидат-президентът Митьо Пищова Сн. Avtora.com
 
Макар и на страничната платформа, отредена за всички победени във Vip Brother 1, поп-фолк звездата Райна също се включи особено емоционално в събитието, тъй като и тя като всички останали очакваше излизането на своя партньор Константин като победител. Когато това се случи, тя не самоцензурира проявата си на чувства, както в първите дни на шоуто, а към края демонстративно каза на Константин: "Хайде да си тръгваме".
 
Райна минава по пътеката, излизаща от къщата и водеща към сцената Сн. Avtora.com
 
Както стана известно малко преди това от водещите на целия сезон и предишните издания на Big Brother Кънчев-Павлова, след края на шоуто всички съквартиранти се отправиха към клуб "Порно", където ще празнуват и тази вечер.
 
Съквартирантите в първия сезон на Vip Brother Сн. Avtora.com
 
Сцената пред къщата в Бояна няколко часа преди края на шоуто
Водещите Евелина Павлова и Ники Кънчев Сн. Avtora.com
 
Сподели.