Vip Brother - номинираните не са това, което са

Pinterest LinkedIn +

Седмица след старта на първия сезон на Big Brother за Знаменитости, или Vip Brother (по български патент), в къщата в Бояна продължават да живеят 13 души, нито един от които с номинация за изгонване. Интригата около прецедента ще стане известна тази вечер в 20:00 ч.

Трима номинирани, една кандидатура за доброволно напускане на играта, една игра на късмета и мистериозен скандал от събота вечер (18 март) са предисторията на изненадващите обрати в официалните правила на Vip Brother. (ВИЖ ТУК кои са 13-имата "VIP" съквартиранти)

Първите номинации се проведоха на 17 март (петък) пред очите на зрителите на Нова Телевизия. Най-много гласове събраха Митьо Пищова и Райна, а Весела Нейнски получи автоматична номинация от т. нар. Тайната инквизиция (Кристина Патрашкова, Борис Ангелов и Венета Райкова), каквато в първите два сезона на Big Brother нямаше, с основния аргумент, че “не е полезна за шоуто”. Без нито една номинация от своите съквартиранти останаха Дичо, Дим Дуков и влязлата в къщата с дъщеря си мис България Виолета Здравкова.

След т. нар. игра на късмета от номинацията си освободи най-възрастният в шоуто -  50-годишният Димитър Василев Маринов, по прякор Пищова. От кора сурови яйця, които с голи ръце изпочупиха и той, и двете споделящи участта на номинирани певици, той хвана единственото сварено.

В същото време Нейнски, чиито професионални успехи се подлагат на съмнение от мнозина, даде да се разбере, че планира да напусне къщата по собствена воля, ако с това номинацията на поп-фолк звездата Райна ще отпадне. Последната е в къщата заедно с професионалния и личния си партньор Константин и до този момент поведението й се коментира като невротично, истерично и дразнещо.

За конфликт, съпроводен с физическо съприкосновение, между Дим Дуков и Пищова намеква ТВ анонсът, който от вчера (19 март) се върти с интензитета на реклама по Нова Телевизия. От него става ясно още, че са изтеглени номинациите и на Райна, и на Нейнски, както и че въпросното загатнато събитие силно е разстроило 41-годишния фризьор и собственик на хотел Дим Дуков ("Много съм обиден").

Какво точно се е случило в къщата ще стане известно тази вечер от 20:00 ч., в извънредното предаване на Нова Телевизия.

 

Сподели.