Интервю с продуцента на Vip Brother Нико Тупарев и 4 горещи фотосесии в новия "Playboy"

Pinterest LinkedIn +

ТВ водещата Жасмина е корицата на новия, 49-ти брой на списанието за мъже "Playboy", в чието съдържанието освен нейната са включени още три горещи фотосесии. Също там са намерили място три интервюта - с продуцента на VIP Brother Нико Тупарев, Ал Пачино (Al Pacino) и Кармен Електра (Carmen Electra).

Момиче на месец април на "Playboy" е сексапилната Елена, чиято фотосесия е реализирана от Васил Къркеланов, докато "най-дългокракото момиче, което сте виждали някога", е застанало пред обектива на Велислава Георгиева и присъства на 6 страници.
 
                                           Елена ®Playboy 49
 
Друга гореща фотосесия представя сестрите Ира и Женя, които са барманки във великотърновска дискотека. 3 техни колежки ще гостуват с еротични снимки в следващия брой на списанието. В рубриката “9-те най...” пък се разказва за красавиците, които участват в най-актуалните български видеоклипове.
 
 
Рубриката "Българско фото" представя работата на фотографката Ваня Митова (http://photo-forum.net/vanchella), а “Бъдещи звезди” - потенциала на четири склонни да се разсъбличат български момичета.
 
 
Брой 49, юбилеен (Playboy навършва 4 години), e на пазара от 25 март.
Сподели.