Vip Brother: Презареждане

Pinterest LinkedIn +

Вчера станаха известни и втория чифт номинирани за изгонване от къщата в Бояна участници в първия сезон на българското Big Brother Знаменитости - Vip Brother. Това са Дим Дуков и отново Райна, на която късмета вече веднъж се усмихна в лицето на самодисквалифициралата се Весела Нейнски.

Номинираната ден по-рано за елиминациите идния четвъртък (23 март) Виолета Здравкова (на снимката), която е в къщата с 3-годишната си дъщеря, също извади късмет и остана сред претендентите за наградата от 50 000 лв. Нея номинира тричленната Тайна инквизиция, представлявана от Кристина Патрашкова, Борис Ангелов и Венета Райкова, която за втори път гласува наказателен път - миналата седмица жертва на правомощията й стана първата напуснала шоуто Весела Нейнски.
 
Здравкова, чиито взаимоотношения с Киро Скалата са в процес на разгорещяване, спечели играта на късмета, като хвърли връчени на нея, Райна и Дуков три зара, постигайки най-висок сумарен резултат.
 
Дуков получи най-сериозен наказателен вот от съквартирантите си, следван от Райна, но и двамата имат шанс да останат в къщата така, както вече се случи на Райна при доброволното напускане на Нейнски. Този път желание да прекрати участието си в шоуто заяви Галя Литова, която няма видимо настроени против себе си хора в къщата.
Сподели.