Vip Brother: Първа кръв

Pinterest LinkedIn +

Драматични събития са се разиграли в малките часове на неделя (19 март) в къщата в Бояна, където до вчера под един покрив живееха първите 13 участници в риалити шоуто Vip Brother. Конфликтът, започнал със спор на тема сексуална ориентация и стигнал почти до бой, е най-сериозната криза в обществото им до момента.

Словесна престрелка между постепенно увеличаващия алкохолното съдържание в кръвта си Дим Дуков и облеклия блуза с надпис "Скинхедс" Киро Скалата е запалила искрата на открита враждебност срещу бившия коафьор от страна на Митьо Пищова и Любомир Милчев - Денди, стана ясно от прякото предаване на Нова Телевизия вчера (20 март). Неградивна полемика на основа сексуална ориентация, религия и протеини доведе до засилена употреба на думи, много от  които цензурирани от продуцентите на шоуто, а малко по-късно и до сблъсък между Пищова и Дуков, подкокоросан от Скалата: "Ми, удари му 2 шамара!" - Пищова: "Ще го набия ей сега!".
 
Веднага след инцидента, обуздан донякъде от Виолета Здравкова, Дуков измоли аудиенция с Big Brother и пожела да напусне къщата:
 
"Искам да си тръгвам заради лошото отношение на Съквартирантите. Те си играят някакви игри, обръщат се срещу мене, защото може би бях един от добрите. Киро, който така и така е простак, Денди, който е не по-малък простак. С тия хора не знам дали ще издържа. Това са едни тотални малоумници. Много съм обиден. Не се разплаках от мъка, че съм отделен от най-близкия ми човек и въобще, а то има някаква масова атака. Усетиха заплаха от мен. 60% от хората са лайнари. Не мога да търпя провинциални експерименти с мене”, каза пред камерата в изповедалнята Дуков.
 
Също с желание да напусне преждевременно шоуто се обърна към Големия брат и дъщерята на дългогодишния ректор на Държавна музикална академия Георги Костов- Весела Нейнски, която заедно с певицата Райна беше номинирана за изгонване. След като потвърди категорично решението си и то бе уважено, номинацията на Райна автоматично отпадна, като от предаването снощи стана ясно, че не оперната, а фолк-певицата е събрала по-голям процент зрителски гласове за напускане на шоуто.
 
Въпреки това вече в студиото, където освен водещите Ники Кънчев и Евелина Павлова, бяха и представителите на т. нар. Тайна инквизиция Кристина Патрашкова, Борис Ангелов и Венета Райкова, Нейнски в пълно присъствие на духа заяви, че не съжалява за решението си. Малко след това въпросното "наказателно трио" издигна първата нова номинация - на Виолета Здравкова, след като в самия ход на предаването разкри почти пълната липса на симпатии към абсолютно всички съквартиранти.
 
Другите две номинации, които се генерират от вота на самите съквартиранти лице-в-камера с Big Brother, ще станат ясни тази вечер от официалната емисия на шоуто с начален час 20:00 ч.
 
Подробности и актулани новини се публикуват ежечасно на: vip.bigbrother.bg/
 
Отляво надядсно: Здравкова, Скалата, Пищова, Дуков
Сподели.