Vip Brother 2015: Иво Танев, Люси Иларионов и Кичка Бодурова с номинации

Pinterest LinkedIn +

Няколко седмици преди финала на Vip Brother станахме свидетели на първите номинации очи в очи, след които Иво Танев, Люси Иларионов и Кичка Бодурова се оказаха с най-голям брой негативни гласове от съквартирантите си.

Битките в Къщата се водят на няколко фронта. Иво Танев и Люси Иларионов влязоха в пререкания заради домакински задължения. Иво определи режисьора като мързеливец, а той пък се закани, че няма да яде от приготвената храна и ще мие само собствените си съдове.

Съквартирантите упрекнаха Танев, че изпитва постоянна нужда да му се благодари за положените усилия в кухнята. Самият той сподели, че вече не се чувства добре в играта, но ще остави на публиката да реши съдбата му.

По време на елиминационната вечер Ернестина Шинова заяви открито, че не харесва Люси. Тя се почувства обидена, защото той я нарече предател. Двамата проведоха открит разговор, в който обсъдиха създалото се напрежение между тях. Според доста от виповете Люси е хитър и умело създава интриги.

Кичка Бодурова отново ще се бори за оставането си във формата. Войната между нея и дует "Ритон" се възроди, но този път от името на музикалното семейство воюва Катя, която защити съпруга си. Двете дами се обвиниха взаимно в плетене на интриги и клюкарстване.

Сподели.