Vip Brother 2015: Иво Танев беше изгонен от шоуто

Pinterest LinkedIn +

Две седмици преди големия финал на шоуто Vip Brother 2015 Иво Танев се прости с възможността да стане любимата звезда на България.

Иво, Кичка Бодурова и Люси Иларионов се бориха за положителните гласове на публиката. Тримата випове, които за пореден път бяха изпратени на елиминации, се изправиха един срещу друг в епична битка. Благодарение на нея успяхме да разберем колко добре са запознати с броя на депутатите, реките и автомобилите в страната. Но играта, от която победител излезе Иво, беше само за забавление и нахъсване преди решаващите елиминации.

Люси Иларионов беше определен и от Съквартирантите, и от публиката за най-големия интригант в Къщата. Още със самото си влизане в проекта режисьорът заяви, че обича да създава леки интриги и виждаме, че строго следва заявката си. Най-отявленият му противник е Ернестина Шинова, която открито заяви, че не го харесва и не одобрява постъпките му.

Последните седмици от участието на Иво Танев са изпълнени с крайни емоции – от безумна радост до депресия. Водещият превзе кухнята в началото на шоуто, като не допусна никого да припари до най-свещеното място в Къщата. В замяна Иво не почувства нужната благодарност от страна на Съквартирантите, което го накара да отбележи, че вече му е писнало да живее с тях. Той заяви, че е разочарован от всички, с изключение на Преслава, Ернестина и Джино Бианкалана. 

Със своите седем номинации от началото на реалитито Кичка е рекордьор в Къщата. Тя беше наричана как ли не – егоист, интригант, лош човек. Едни от най-ярките й спорове бяха с дует "Ритон", Джино и Иво Танев.

Сподели.