Vip Brother 2015: Светлана Василева си тръгна от играта

Pinterest LinkedIn +

Само на метри от финала на Vip Brother 2015 Светлана Василева беше изгонена от шоуто.

През последните дни напрежението взе връх, защото всеки от Съквартирантите предвкусва победата. Една от най-обичаните дами в Къщата стана Светлана Василева. Тя си спечели приятели в лицето на дует "Ритон" и Ернестина Шинова.

Опитваше се да не влиза в конфликти, беше смятана за прекалено наивна и подлъгваща се по мнението на по-силните характери. Но коментарите на Иво Танев относно физиката й, храненето и интелигентността й преляха чашата на нейното търпение.

27-годишната плеймейтка стана обект на присмех заради участието й в една от седмичните мисии. Тогава тя заяви, че столицата на Белгия е Холандия и не успя да изпише думата кренвирш правилно.

Рекордьор по явяване на елиминации е Кичка Бодурова. Цели осем пъти до момента почитателите й я подкрепят в битката й за оставане в играта. Тя беше набедена за лоша актриса, егоист и интригант. Основно препирните й бяха с Катя и Здравко, като впоследствие загуби един от приятелите си в играта – Джино Бианкалана. Кичка дори сподели, че вече желае да се раздели с реалитито и призова феновете си да не гласуват за нея.

Кристина Димитрова влезе почти месец по-късно в "напудрената" къща. А тези, които следят подобни формати, знаят, че това е пагубно. Тя стана свидетел на вече нажежена атмосфера и беше принудена да избере лагер. Повечето нарекоха певицата скучна, а тя отсече: "По-добре е да бъда скучна, отколкото да вървя измежду вас и да говоря зад гърба ви!" Тя избра да запази добри отношения с колегите си, с които продължава да излиза на една сцена.

Най-големият интригант според Съквартирантите и според публиката е Люси Иларионов. Но режисьорът заяви интерес към малките интриги още във визитката си, така че поведението му не е толкова учудващо. В последните дни от престоя си в Къщата той загърби приятелството си с Катя и Здравко. И причината за това е един бас – бас за 100 хил. лева. Опонентите все още не могат да стигнат да консенсус кой печели облога и кой ще грабне голямата сума.

Сподели.