Джино Бианкалана е големият победител във Vip Brother 2015

Pinterest LinkedIn +

Дългоочакваният миг настъпи.

Джино Бианкалана се пребори за титлата Най-любимата звезда на България.

Шестнадесет български знаменитости живяха заедно под покрива на най-известната къща у нас, като споделяха много приятни емоции, вълнуващи моменти, както и немалко сълзи. Едни научиха поредните си уроци, а други стигнаха до извода, че трябва да променят коренно живота си. Всеки от тях разказа своята история и разкри истинския си характер.

Преди да се разделят с шоуто завинаги, петимата финалисти получиха подкрепа от своите най-близки хора, които не са виждали точно два месеца. Те изгледаха прочувствени видеа, които ги надъхаха още повече за победа.

Джино Бианкалана се превърна от момче в мъж. Той жертва косата си, за да бъде спечелена поредната седмична мисия. Въпреки че не спестяваше мнението си и успя да се забърка в няколко леки скандала, той не развали приятелските си отношения с никого. Тъй като е далеч от семейството си, което живее в Чикаго, Джино намери опора в лицето на дует "Ритон".

Сребърната медалистка Ернестина Шинова е единствената, който ясно заяви, че не харесва и не одобрява поведението на друг играч – Люси Иларионов. Благодарение на нея плеймейтката Светлана Василева научи кои са някои от европейските столици, а по-рано напусналата Моника Валериева се справяше с паник атаките си именно с нейна помощ. Актрисата спечели уважението на съотборниците си и на публиката със своята искреност и лично достойнство. 

Рекордьорът по явяване на елиминации е Кичка Бодурова, която грабна бронзовия медал в шоуто. Певицата се бори осем пъти за подкрепата на зрителите. Жестоките й спорове с повечето от Съквартирантите не сломиха духа й, а й помогнаха да върви смело напред. Определяна като най-дразнеща и най-егоистична, Кичка многократно призова феновете си да не гласуват за нея.

Многоликият Станимир Гъмов зае четвърто място в престижната класация. Актьорът, който нито веднъж не изпита тръпката да бъде на елиминации, ни показа не само артистичността си, но и що е това словесна агресия, както и какво изпитва един баща, който дълго време не е виждал детето си. В историята на формата като мил спомен ще останат отношенията му с Преслава. Според някои станахме свидетели на зараждаща се любовна история, но за други всичко е било чиста привързаност.

Пети си тръгнаха изпълнителите от дует "Ритон". Едни от най-обичаните лица на родната сцена показаха, че любовта може да е жива и след 40-годишен брак и че "дишат като един организъм". Докато Здравко изразяваше бурно мнението си, то с една дума Катя успяваше да успокои нажеженото положение.

"Това шоу трябва да се преживее. Излизаме с 15 души, които ни обичат и ние обичаме", заяви семейство номер едно в Къщата.

Сподели.