Vip Brother 2015: Кристина, Люси, Светлана и Кичка в борба за финала

Pinterest LinkedIn +

Последните номинации в шоуто Vip Brother се проведоха по нов регламент.

Съквартирантите не трябваше да назоват имената на тези, които искат да напуснат Къщата. Те трябваше да посочат кой според тях е най-достоен да спечели този сезон на формата и кой не трябва да се окичи с престижната титла Любима звезда на България.

Любимци се оказаха Станимир Гъмов, Ернестина Шинова, Джино Бианкалана и дует "Ритон", които отиват директно на финал. А най-мразени – Люси Иларионов, Светлана Василева, Кристина Димитрова и Кичка Бодурова. Именно те ще се борят за любовта и вота на зрителите.

Люси Иларионов, който заяви, че Джино има "най-чистата душа", беше многократно определян за най-големия интригант. Той се забърка в безброй скандали с Иво Танев, свързани с храната, както и с Ернестина по повод една конкретна ситуация. През последните седмици Люси настрои срещу себе си дори Катя и Здравко.

Светлана Василева е една от малкото, които никога не са били на елиминации. 27-годишната плеймейтка беше приемана за детето в Къщата. Тя намери сигурна опора в лицето на Ернестина, Катя и Здравко, които я разубеждаваха в моментите, когато тя искаше да се раздели с играта.

Може би Кристина Димитрова не стана част от колектива. По-късното й влизане в шоуто не даде възможност да Съквартирантите да я опознаят. Певицата се стремеше да е в добри отношения с всички и да спазва добрия тон.

За рекорден път Кичка е с номинация. Тя се оказа участникът, който е най-недолюбван от всички. Обвинявана е в лицемерие и егоизъм. Но Кичка е готова за поредния си успех.

Сподели.