Vip Brother 2015: Два дни преди финала Кристина Димитрова и Люси Иларионов напуснаха шоуто

Pinterest LinkedIn +

Петима Съквартиранти продължават в борбата за спечелването на Vip Brother 2015.

Първи тази привилегия си спечелиха Джино Бианкалана, Станимир Гъмов и Кичка Бодурова. Джино е един от любимците на и публиката, и на виповете. Гъмов е единственият в Къщата, който досега не е бил на елиминации. Кичка, от своя страна, е рекордьор по номинации. Цели осем пъти тя трябваше да се бори за възможността да продължи в реалитито.

Ернестина Шинова, Люси Иларионов, Кристина Димитрова и дует "Ритон" трябваше да отговарят на въпросите на коментаторите в студиото и да защитят участието си в шоуто. В крайна сметка най-малък положителен вот събраха певицата и режисьорът, които напуснаха играта само два дни преди грандиозния финал.

"Аз си позволих да вляза без маска. Нямам приятелства, създадени тук, които да са фалшиви", заяви актрисата, която се сприятели с Моника Валериева, Гъмов, Светлана Василева.

Люси беше определен като стратег и интригант, но той заяви, че не е следвал някаква методика.

Кристина остана вярна на себе си и не влезе в нито един лагер. Точно тази нейна неориентираност беше една от причините, за които тя беше номинирана.

Музикалното семейство "Ритон" заяви, че не би изиграло играта си по различен начин. "Ние сме такива", отсякоха те.

Само няколко дни след края на играта, на 16 ноември, най-известната къща в България ще се напълни отново за най-звездния сезон на Big Brother All Stars досега.

Сподели.