Vip Brother 2015: Катрин Вачева напусна играта

Pinterest LinkedIn +

Катрин Вачева е поредният Съквартирант, който се прости с шанса да спечели тазгодишния сезон на Vip Brother.

Четиримата номинирани за вечерта се изправиха пред предизвикателство, което тества техните умствени и физически способности. Те трябваше да познаят дадена личност по описание, което Биг Брадър им дава. Първа пет точки си спечели Кичка Бодурова, което й осигури спасение от елиминация. 

Иво Танев е готвачът в Къщата. Той се грижи за всекидневното хапване на Съквартирантите, но често неговата отдаденост ги дразни. Светлана Василева и Кичка няколко пъти са изказвали желание да се включат в приготвянето на храната, но то веднага бива отклонено от Иво. Водещият е упрекван, че говори много и се смее сам на шегите си.

Още с влизането си в шоуто Катрин Вачева породи голямо любопитство към личността си. Някои от виповете не успяха да разберат каква е нейната професия. Други пък коментираха външния й вид. Въпреки че тя комуникира с всички, най-близка й е певицата Кристина Димитрова. Двете дами прекараха няколко седмици в селската къща с някои от участниците в Big Brother 2015, което ги направи аутсайдери.

Ернестина Шинова за първи път се бори за оставането си в играта. Актрисата беше определена като закрилница на по-младите плеймейтки Светлана и Моника. Тя беше наречена и предател от Люси Иларионов по повод двойственото й отношение към Луна, докато фолк звездата все още беше в Къщата. 

Сподели.