Vip Brother 2015: Ернестина Шинова, Кичка Бодурова, Иво Танев и Кристин Вачева в битка за фенски вот

Pinterest LinkedIn +

Кой ще е шестият елиминиран Съквартирант?

За пореден път Кичка Бодурова ще се бори за оставането си в Къщата. Въпреки че скандалите между нея и дует "Ритон" утихнаха, Съквартирантите смятат, че това е само затишие пред буря. Заради естрадната певица седмичният бюджет беше орязан с 40 процента и достигна сумата от 162 лв. Това изостри още повече отношението към нея, а тя съжали многократно за случилото се.

На Катрин Вачева също ще й се наложи да се бори за любовта на публиката. 32-годишната дама прекрачи прага на "напудрената" къща няколко седмици по-късно заедно с Кристина Димитрова. Това определи съдбата й на аутсайдер, който намираше разбиране само в компанията на певицата. 

Основните причини за номинацията на Иво Танев отново бяха свързани с кухнята. Водещият, на чието лице има постоянна усмивка, настойчиво показва кулинарните си умения. А Кичка дори назова някои от "грешките" му в готвенето. Според мнозина чувството му за хумор е грубо, а самият той не търпи никакви шеги по свой адрес. Лошо впечатление направи и скандалът му със Светлана Василева, в който 49-годишният Иво я нарече с обидни думи.

За първи път Ернестина Шинова е сред номинираните. След напускането на Моника Валериева, с която актрисата стана изключително близка, тя намери за нужно да покровителства Светлана. Благодарение на Ерна плеймейтката успя да научи някои от европейските столици, след като се изложи, определяйки Холандия за столица на Белгия.

Сподели.