Big Brother All Stars 2015: Соня Колтуклиева беше изгонена от Съквартирантите, но се завърна още по-силна

Pinterest LinkedIn +

Мечтата за реванш на един от участниците в новия сезон на Big Brother All Stars се изпари неочаквано. Но също така внезапно Биг Брадър промени правилата.

Минути след като осемте Съквартиранти решиха да елиминират Соня Колтуклиева, тя изрази разочарованието си, че е предадена от Къци Вапцаров, с когото се познават от доста време. Но не всичко е такова, каквото изглежда. В ръцете на Биг Брадър е истинската власт и Соня получи безпрецедентен жокер – тя остана в играта и получи възможност да вземе силата на някой от другите Съквартиранти по нейно желание. Така тя добави към своите три бонус номинационни точки, но и силата на Борислав – имунитет през следващите две седмици.

В играта късметът определи със защита да се окичи Къци Вапцаров. Водещият спаси пиара Евгени Минчев, защото го смята за интересен съотборник. Въпреки че се страхува, че може да му забие нож в гърба, той взе своето решение. Евгени реши пък да осигури пътя на Деси Слава напред в шоуто.

Поп фолк певицата избра Ваня Джаферович, с когото през последните два дни дели домакинските задължения и се чувства близка. Победителят в екстремната игра Survivor даде гласа си за съименничката си Ваня Червенкова. За бизнес дамата беше напълно естествено да избере своята приятелка Йоана Захариева, с която биха се подкрепяли през предстоящия месец.

Именно на певицата се падна най-голямата отговорност да реши кой да си замине само три дни след старта. След дълги размишления и пролети сълзи тя реши да подкрепи казанлъчанина Борислав Атанасов. Участникът в "Къртицата" е най-непознатият за Съквартирантите, но намери приятели в лицето на няколко човека. Според мнозина Йоана изпитва симпатии към волейболиста, което може би е повлияло на решението й. 

Сподели.