Big Brother All Stars 2015: Евгени, Къци, Борислав и Ваня в борба за оцеляване

Pinterest LinkedIn +

Къци Вапцаров, Борислав Атанасов, Евгени Минчев и Ваня Червенкова са застрашени от изгонване.

Благодарение на Къци Съквартирантите загубиха 40 процента от бъдещия си седмичен бюджет. Макар и никой да не изрази своето неодобрение в лицето му, реалити звездите го направиха в своите номинации. Той отново беше определен за безличен и за човек, който не смее да изрази мнението си. 

"Смятам, че той има инстинкт на оцеляващия, инстинкт да не вземаш страна", определи поведението му Евгени Минчев.

Втори в борбата за оставането си в Къщата е Борислав Атанасов. При своята номинация Евгени сподели, че е учуден от дръпнатото поведение на Боби, защото волейболистът е бил чест гост в дома му.

Другите Съквартиранти заподозряха стратегия в отношението на Боби към дамите. Както и самият той заявява, женското внимание е важно за него и той упорито го търси в шоуто. Боби многократно изтъкна, че има приятелка, но това не му попречи да стане близък с напусналата играта Йоана Захариева-Йоко. Деси Слава пък изрази възмущението си, че неговото внимание вече е насочено към нея.

Само две точки, дадени от явния й противник Соня Колтуклиева, бяха достатъчни на Ваня Червенкова да бъде застрашена от елиминация. Бизнес дамата получи имунитет от приятелката си Йоко, но го изгуби след провала си в седмична игра. 

"Тя е състезател по висок скок, който заявява да му вдигнат летвите много високо, но след това се промушва отдолу", заяви Соня.

С два гласа се отличи и Евгени Минчев. Пиарът се превърна в черната овца на Къщата. Въпреки че шегите му обединяваха едни, други се почувстваха истински обидени. Явно скандалното му поведение се оценява положително от зрителите, защото при предишната си номинация получи над 51 процента одобрение.

Сподели.