Big Brother All Stars 2015: Къци Вапцаров си тръгна, бившият на Деси Слава влезе в Къщата

Pinterest LinkedIn +

След вторите елиминации в Big Brother All Stars с шоуто се раздели Къци Вапцаров. Но голямата изненада на вечерта е друга. Големият брат се погрижи да разведри напрегнатата атмосфера в Къщата и един нов Съквартирант прекрачи прага й – бившият приятел на Деси Слава, ММА боецът Светлозар Савов.

Многократно Къци Вапцаров беше определян като най-незабележимия Съквартирант. Още в началото на реалитито късметът му определи той да казва номинациите си пред всички. Но в стремежа си да не нарани никого шоуменът си спечели наказание, което се отрази в намаляване на седмичния бюджет. Самият водещ не приема твърденията, че някога е подвил опашка и е приел мисията да се държи възпитано.

През последната седмица Борислав Атанасов успя да влезе в конфликт с Евгени Минчев и Ваня Червенкова. Но пък получи стабилна защита от новата си приятелка Соня Колтуклиева.

Евгени се почувства истински обиден от думите на Боби по негов адрес. В разговор с Ваня Джаферович волейболистът коментира предишните си срещи с пиара, споделяйки пикантни подробности. Постъпката на Боби беше заклеймена от Ваня Червенкова, която сметна, че не е присъща за истински мъж.

Евгени също трябваше да се бори за оставането си, и то за втори пореден път в този сезон на шоуто. Той си спечели негативното отношение от страна на реалити звездите, за които грубият му хумор се оказа твърде голяма хапка. Междувременно стана изключително близък с бизнес дамата, с която извън Къщата се съдят. Джаферович пък определи закачките на Евгени като неприемливи за човек, който има семейство.

През първите две седмици Соня Колтуклиева беше защитена от елиминации и имаше три бонус точки за номинации. А само две от тях бяха достатъчни, за да застраши присъствието на Ваня Червенкова в Къщата. Но непоносимостта между дамите е взаимна.

"Тоя плужек - лидерка?! Пффф ... А на мен ми казва, че давам висока заявка, минавам под летвата и увисвам като прани гащи!", коментира журналистката Ваня.

Сподели.