Big Brother All Stars 2015: Борислав Атанасов си тръгна от шоуто

Pinterest LinkedIn +

След последните за сезона елиминации в Big Brother All Stars 2015 Борислав Атанасов напусна шоуто.

По време на живото предаване Соня Колтуклиева изненада с две признания. Журналистката обяви, че прекратява 30-годишната си кариера и ще опита да се реализира на друго поприще. Соня ще създаде благотворителна организация, носеща имената на родителите й, която ще помага на младите, започващи професионалния си път. Соня разкри още, че са й съобщили тежката диагноза рак на щитовидната жлеза.

През последните дни в Къщата тя затопли отношенията си със своя основен опонент Ваня Червенкова. Бизнес дамата подкрепи Соня, която показа чувствителната си страна, и каза, че й е простила за всички лоши думи.

Борислав Атанасов е единственият, който не е познат на широката публика, но още с влизането си заяви, че се стреми към победа. Соня беше единственият човек, който го подкрепяше безрезервно. Волейболистът изпусна парата, като пийна повече по време на парти, подготвено от Big Brother. Боби защити постъпката си, заявявайки, че приятелската среда го е предразположила. В това състояние той сподели, че при евентуална победа би помогнал на нуждаещи се.

В този сезон на играта видяхме другото лице на Ваня Червенкова. В сравнение с участието й преди две години днес тя е по-спокойна и уравновесена, готова на всичко, за да има спокойствие и приятна обстановка сред Съквартирантите. Въпреки че извън играта Ваня се съди с Евгени Минчев, в Къщата двамата са повече от близки и може би преоткриха отношенията си.

Сподели.