Big Brother All Stars 2015: Ето кои са финалистите в шоуто

Pinterest LinkedIn +

Последните номинации в Big Brother All Stars 2015 вече са в историята.

За изненада на Съквартирантите те бяха очи в очи и след тях стана ясно кои са най-обичаните и най-мразените играчи. Реалити звездите трябваше да дадат положителния си глас за своя фаворит и да заявят кого смятат за най-недостоен да се окичи с победата на финала на шоуто.

Сигурни финалисти са Ваня Джаферович, Евгени Минчев и Деси Слава. Пиарът, радващ се на титлата лорд, беше единственият, който определи себе си като заслужаващ наградата. Последните няколко дни пък бяха изключително напрегнати за поп фолк певицата, защото в Къщата влезе бившият й приятел Зарко. Деси неколкократно е споделяла, че двамата все още се обичат, но са решили да се разделят. Предстои да разберем развръзката на тяхната любовна история.

Едни са сигурни, че продължават напред, но за други борбата тепърва предстои. Ваня Червенкова, Борислав Атанасов и Соня Колтуклиева ще се изправят пред реалната възможност да се разделят с надпреварата.

За разлика от предишното си участие във Vip Brother, сега бизнес дамата се пази от влизане във всякакви спорове и се старае в Къщата да цари мир и спокойствие. Боби си спечели враг в лицето на Евгени, коментирайки минали моменти от тяхното познанство. След края на имунитета й Соня отново влезе в полезрението на Съквартирантите. Тя беше определена за дамата, създаваща най-много интриги сред участниците.

Сподели.