Big Brother All Stars 2015: Йоана Захариева-Йоко е първият напуснал играта

Pinterest LinkedIn +

Първи номинации и светкавични елиминации в Big Brother All Stars 2015.

Седем дни бяха напълно достатъчни на известните реалити герои, за да разберат с кого наистина си допадат и с кого не могат да живеят под един покрив. Факт са и първите явни конфликти. След фалшивата си елиминация Соня Колтуклиева явно заяви негативното си отношение към своя доскорошен приятел Къци Вапцаров.

Къци беше и един от участниците, които събраха най-много отрицателни гласове от своите Съквартиранти. Номинирайки водещия, Деси Слава пък изтъкна, че той е внимателен и грижовен, но е почти незабележим и не би й липсвал, ако напусне играта.

Соня успя да си спечели враг и в лицето на Евгени Минчев. За мнозина шегите на лорда са едни от най-забавните, но отношението му се променя коренно след употребата на алкохол. Футболният мениджър Ваня Джаферович остана обиден от фриволното поведение на Евгени и се закани да направи мъчен живота му в играта.

Още в началото на Big Brother All Stars 2015 късметът определи Йоана Захариева-Йоко да получи служебна номинация. Ако оцелееше тази седмица, то след няколко дни певицата отново щеше да трябва да се бори за гласовете на публиката. Освен с приятелката си Ваня Червенкова в Къщата Йоко се сближи и с волейболиста Борислав Атанасов. Според мнозина Боби следва стратегия, която се надява да го отведе до финала.

Сподели.